Kleinschalig kamperen

12 Domaine la Libaudié

Achter onze boerderij ligt onze kleine camping. Het accent van ons kampeerterrein is kleinschaligheid, rust en genieten. Op het kampeerveld is water en elektriciteit (16A) voorhanden. Onder de boerenschuur bevindt zich het sanitair met douches, toiletten, wastafels en de afwasplaatsen met koud en warm water, waar ook een koel/diepvrieskast en wasmachine staan, die je vrij kunt gebruiken. Daar vind je ook onze vrij te gebruiken zomerkeuken met gasfornuis. Je kunt op het terrein je eigen barbecue gebruiken, daarnaast is er ook een grote barbecue voor algemeen gebruik. Ons kampeerterrein is prima geschikt voor rustzoekers. Wij ontvangen alleen volwassenen, dus ook in het hoogseizoen kun je hier volop genieten van de rust.

De omgeving

De Tarnvallei is een prachtig gebied , nog niet ontdekt door het massatoerisme. Het kenmerkt zich door een groen heuvelachtig landschap van afwisselend weiden en loofbossen, doorsneden door tal van rivieren en beekjes waaronder de Tarn. De steensoort die er ter plaatse bovenkomt bepaalt in hoge mate de sfeer van de directe omgeving.

Domaine la Libaudié ligt midden in het gebied van de Vallée du Tarn in de zeven valleien en bruist van de bezienswaardigheden, cultuur en gastronomie. Deze streek wordt nog niet overspoeld door honderden schreeuwerige reclameborden, hordes toeristen of pretparken.

Nee, de Vallée du Tarn is een streek waar je in alle rust kunt wandelen of fietsen in een gevarieerd landschap; waar je kunt genieten van een Pastis op een van de vele gezellige terrasjes in kleine dorpen waar de authentieke bevolking zich vermaakt met een spelletje Pétangue, waar je rondslentert op een van de vele rommelmarktjes of geniet van de prachtige vergezichten tijdens een van de vele uitgezette wandelroutes.

.

Voorzieningen en details

 Landschap  heuvels  Aan rivier
 Aantal staanplaatsen  6  Aan meer
 Elektriciteit  16A  Aan zee
 Caravans toegelaten  Verhuur gites
 Campers toegelaten Verhuur tenten/caravans
 Eetgelegenheid Gastentafel Naturistenterrein
 Honden toegelaten Prijs plaats + 2 pers + elektra €21,50
Zwembad
 Nationaliteit eigenaar Nederlands  Gesproken talen FrançaisEnglishNederlandsDeutsch

 

Foto galerij

 

Domaine la Libaudié

La Libaudié
12550 La Bastide Solages
Tel: +33 565 99 70 33
Email: info@libaudie.com

Open: 1/4 – 1/10

 

 BEZOEK WEBSITE  

 

				

 

 
  • Nederlands
  • English
  • Français

CHAMBRES
d'HOTES
ARRANGEMENT
3 lokaties

in Frankrijk
Le Moulin
de Chevannes
Domaine
la Libaudié
La Grange
Vieille
VANAF
€ 510,-
2 personen
Slider
177